Fen Lisesi Bilgileri

MİSYON VE VİZYONUMUZ

VİZYONUMUZ

Hedefimiz; Geleceğe güvenle bakan, Geçmişine önem veren, Yaşamı sanata dönüştürebilen, Sevgi ve saygıya dayalı çağdaş bir gelecek için örnek insan yetiştirmektir.

MİSYONUMUZ

Öğrencilerimizi; Modern dünya görüşüne ve geleneksel değerlerine sahip, Kişisel ve toplumsal sorumluluk taşıyabilen, Özgün düşünebilen, Düşündüklerini açıkça ifade edebilen, Geleceğin liderleri olarak yetiştirmektir.

EĞİTİM - ÖĞRETİM

Kitlesel başarının adresi olan Ak irfan Koleji İlkokul ve Ortaokulu daki başarısını 2020 yılında Lise öğrenimine taşıyor.

Ak İrfan Fen Lisesi alanında uzman eğitim kadrosu ile teknoloji destekli 20 öğrencilik sınıfları, hijyenik ve sağlıklı yaşam alanları, A kalite yemek ve kantin hizmeti, geniş yeşil okul bahçesi ve oyun alanları ile butik okul konseptinde 2020 Eylül ünde faaliyete geçiyor.

KADROMUZ