TÜRKİYE İZCİLİK FEDERASYONU BAŞKANI SAYIN HASAN DİNÇER SUBAŞI OKULUMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZLE SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı sayın Hasan Dinçer SUBAŞI okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi. Türkiye İzcilik Federasyonu’nun faaliyetleri hakkında bilgiler veren SUBAŞI; Nasıl izci olunur, izciliğin kuralları, izcilik kampları gibi konularda öğrencilerimizi bilgilendirdi. İzciliğin bilinmesi gereken kurallarından biri olan izcilik düğümlerini uygulamalı bir şekilde öğrencilerimizle paylaştı. Katılımlarından dolayı Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Sayın Hasan Dinçer SUBAŞI'na teşekkür ederiz.