Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri “Nevşehir Kapadokya Üniversitesi ve tarihi ve turistik yerleri” Gezdiler

Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri “Nevşehir Kapadokya Üniversitesi ve tarihi ve turistik yerleri”Turizm Rehberi ve öğretmenlerinin nezaretinde gezdiler .Bu tür Üniversite eğitim gezileri,öğrencilere geniş bir perspektif sunan ve akademik gelişimlerine katkı sağlayan önemli bir deneyimdir. Bu geziler, öğrencilere teorik bilgilerini pratikte uygulama fırsatı verir ve sınıf içi öğrenmenin ötesine geçerek gerçek dünya bağlamında öğrenmeyi destekler. Öğrenciler, farklı kültürleri keşfetme, endüstri liderleriyle tanışma ve alanlarındaki en son gelişmeleri gözlemleme şansını elde ederler. Bu geziler, öğrencilerin kendilerini keşfetmelerine, sosyal becerilerini geliştirmelerine ve mesleki ağlarını genişletmelerine de imkan tanır.