AKİRFAN’DAN KARDEŞ OKULA KIRTASİYE DESTEĞİ

Ak irfan Koleji öğrencileri kardeş okul Antakya Ortaokuluna kırtasiye yardımında bulundular. Öğrenciler ve ailelerinin maddi destekleri neticesinde Sosyal Yardım Kulübü öğrencileri toplanan para ile  kırtasiye alış verişi  yaptılar. Alınan çantalara eşit oranda kırtasiye malzemelerini koyan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali ÖZLÜK “çocuklarımıza küçük yaşya yardım etmeyi öğretiyoruz. Bu yaşta öğrenemeyen kişiler  büyüyünce de yardım edememektedir. Kardeş okul Antakya Ortaokulunun diğer ihtiyaçlarını karşılama konusunda da üzerimize düşeni yapacağız, rabbim bir daha bu tür doğal afetlerden ülkemizi ve tüm insanlığı korusun” dedi.