2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk veli toplantısı gerçekleşti.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk veli toplantısı gerçekleşti.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk veli toplantısı 1, 5 ve 8. sınıf kademelerimizde gerçekleşti.1. sınıf öğretmenlerimiz Merve ÖZKİŞİ …… ve Elif KOZAN veli toplantısında sınıf kuralları, okula uyum, akademik takvim konularında velilerimizi bilgilendirdiler. 5. sınıf veli toplantımızda Rehber Öğretmenimiz Hülya HOPYAR tarafından okula uyum süreci ve veli yaklaşımı konularında velilerimiz bilgilendirilirken; 8. Sınıf veli toplantısında Rehber Öğretmenimiz Hediye GÖÇER tarafından LGS süreci ve öğrenci akademik takibi konularında velilerimiz bilgilendirildi. Ortaokul Müdürümüz Melek KUTAY DİNLER tarafından kurum kültürü, okul kuralları, okula uyum süreci konularında velilerimize bir sunum yapıldı. Daha sonra branş öğretmenlerimiz her iki kademede de tanıtıldı. Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.