ÜNLÜ TEKNİK DİREKTÖR ERTUĞRUL SAĞLAM AK İRFAN KOLEJİNDE ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Hem mesleki kariyeri hem de özel hayatına gösterdiği hassasiyeti ve beyefendiliği ile tanınan ünlü Teknik Direktör Ertuğrul SAĞLAM Kariyer Günleri Programı Kapsamında okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet etti. Samimi davranışları ve mütevazi kişiliği ile dikkatleri çeken Ertuğrul SAĞLAM öğrencilerimize başarılı, ahlaklı ve dürüst bir insan olmanın kazanımlarından bahsetti. Ünlü Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı okulumuz öğrencileri ile buluşturan Haluk Karakılıç'a teşekkür ederiz.