AK IRFAN KOLEJİNDEN CAMİLER VE DİN GÖREVLİLER HAFTASI MÜNASEBETİ İLE ZİYARET

AK IRFAN KOLEJİNDEN CAMİLER VE DİN GÖREVLİLER HAFTASI MÜNASEBETİ İLE ZİYARET

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Akirfan Koleji ilkokul ve ortaokulundan bir grup öğrenci, Koca Sinan Camisini ziyaret ettiler.

Kız ve erkek öğrencilerden oluşan grup, Ak irfan Kolejinin yakınında bulunan Koca Sinan Camiinde öğle namazını kıldıktan sonra Din Görevlisi Ömer YILMAZ caminin bölümleri hakkında bilgi verdikten sonra, okunan aşŕı şerifin arkasından öğrenciler, Din Görevlisi Ömer YILMAZ a çiçek takdiminde bulundular.

Cami ziyaretinde Ak irfan Koleji öğretmenleri ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali ÖZLÜK de katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ali ÖZLÜK, Din Görevlisi Ömer  YILMAZ ın nezdinde tüm Din Görevlilerin Haftasını tebrik ettiğini, cami merkezli programlar yapma gayretinde olacaklarını ifade etti.