LGS ve Dil Kampı ödül programı düzenlenen bir törenle gerçekleşti.

LGS ve Dil Kampı ödül programı düzenlenen bir törenle gerçekleşti.

29 Ocak - 2 Şubat 2023 tarihleri arasında Antalya Side'de düzenlenen, okulumuz Ak İrfan Koleji ile birlikte Antalya Envar Koleji ve Denizli Vildan Koleji öğrencilerinin de katıldığı LGS ve Dil Kampı ödül programı düzenlenen bir törenle gerçekleşti. Yapılan sınavlar sonrasında dereceye giren öğrencilere ödülleri kampa katılan okul idaresi ve öğretmenleri tarafından düzenlenen bir törenle verildi. LGS grubunda öğrencimiz Eda Koç bütün branşlarda 1. olurken, Yasir Artun Koyuncu T. C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük branşında 1.olmuştur. Dil grubunda ise Ecrin Çimen, Başaksu Demircan, Yunus Emre Gür, Merve Geçgil, Ecrin İkra Atar ve Aymina Kılıç madalya almaya hak kazanmıştır. Kampta başarılı olan bütün öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.