Hakkımızda

Okulumuz 2007 yılında Aksaray' da AKGÜNEŞ EĞİTİM KURUMLARI A.Ş. tarafından kurulmuştur. Yaklaşık 10 bin metrekare arazi üzerinde kurulu bulunan modern okul binamız şehrin merkezinde, ulaşımı kolay ve son derece emniyetli olmasıyla velilerine tam güven vermektedir. Bünyesinde Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi bulunmaktadır.
      Okulumuzda Anasınıfı bölümünde; 5 yaş ve 6 yaş grubuna yönelik iki sınıf, sinema-toplu gösterim salonu, oyun odası, yemekhane-ortak kullanım salonu, ilköğretime yönelik iki laboratuvar (fen bilgisi, Bilgisayar), müzik atölyesi, resim atölyesi, kütüphane, satranç salonu, on üç adet tam donanımlı teknolojik sınıf, rehberlik birimleri, dört idari oda, yemekhane-çok amaçlı salon, kafeterya bulunmaktadır. Ayrıca açık alan futbol çim saha, asfalt zeminde voleybol, iki adet basketbol, hentbol sahaları ve üzerine basılmasının serbest olduğu çok geniş çim alanları bulunmaktadır.
Hakkımızda