Ak İrfan Koleji Öğretmen ve Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Ak İrfan Koleji Öğretmen ve Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Ak İrfan Kolejinin; öğretmen ve personelini Ramazan ayının bereketini paylaşmak için bir araya getirdiği iftar yemeğinde keyifli zaman geçirildi. Okulumuzun sosyal tesisinde düzenlenen iftar yemeğine, okul yönetimi, öğretmenler, aileler ve personel katıldı.

İftar yemeği öncesinde, Ak irfan Koleji Yönetim Kurulu Temsilcisi Sayın Ali Özlük konuşma yaptı. Konuşmasında Ramazan ayının önemini vurgulayan Ali Özlük, "Bu mübarek ayda bir araya gelerek birbirimizle sevgi ve saygıyı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğretmenlerimize ve personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyorum." dedi. Konuşmanın ardından iftar yemeği dualarla başladı.

Yemek boyunca öğretmenler ve personel keyifli sohbetler ederek bir araya gelmenin tadını çıkardılar.