AKİRFANDA KAMP HEYECANI

Ak İrfan Koleji Fen ve Anadolu Lisesi erkek öğrencileri ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum)  Projesi kapsamında okul bahçesinde kamp yaptı. Erkek öğretmenler nezaretinde yapılan etkinliklerle  öğrenciler, hem eğlendiler, hemde manevi gelişimlerine katkıda bulundular.

Yatsı Namazını cemaatle kılan öğrenciler, Kenan ORUÇ’un şükür konulu sohbetini dinledikten sonra İzci Liderleri Erdoğan SAV ve Hikmet OKŞAŞ öğrencilere izci oyunları oynattı. Kamp ateşi yakan öğrenciler çeşitli marş ve şarkılar söyleyip, kamp ateşinde sucuk pişirdiler. Çeşitli sportif faliyetler de yapan öğrenciler, kılınan sabah namazının ardından yapılan kahvaltı sonrası ailelerine teslim edildiler.

Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali ÖZLÜK “kamp etkinliğimizle öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyor, öğrencilerimizi hayata ve ötesine hazırlıyoruz. Bu tür yatılı programları il dışında  ve daha uzun süreli olarak  yapma düşüncesini taşıyoruz. Görev alan idarecileri ve öğretmenlerime teşekkür ederim.” dedi.