“Plastikten Ağaca” Projesinin Tanıtımı ve Pandomim Gösterisi

“Plastikten Ağaca” Projesinin Tanıtımı ve Pandomim Gösterisi

Ak irfan Ortaokul 5-B sınıfı öğrencilerinin hazırladığı “Geri Dönüştür, Hayata Döndür” projesi ve Ak İrfan Fen ve Anadolu Lisesi 11 EA sınıfı öğrencilerinin Fizik Öğretmenimiz Esma Çakır koordinatörlünde hazırladığı “Plastikten Ağaca” projesinin tanıtımı İlkokul- Ortaokul konferans salonumuzda gerçekleştirildi. Lise öğrencilerimizin projesinde, yaşanabilir bir gelecek fikriyle yola çıkan öğrencilerimiz, plastik atıkların yarattığı çevre sorunlarına yönelik farkındalık oluşturmak için hazırladıkları pandomim gösterisini sundular. Pandomim gösterisi ardından projelerini tanıtarak arkadaşlarından destek istediler. Ortaokul öğrencilerimizin projesinde ise kâğıt atıkların geri dönüşümüne vurgu yapıldı. Dünya sorunlarını özümseyip bu sorunların çözümü için çabalayan öğrencilerimize ve destek olan herkese teşekkür eder, projelerinde başarılar dileriz.