Anaokul

Ak İrfan Koleji anasınıfı eğitim programımız MEB Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürlüğünün programında belirtilen esaslara göre oluşturulmuş özgün bir program olup sabah 08:00’de başlayıp akşam 16.10’da sona ermektedir.

Eğitim alanında yenilikleri takip ederek geçerliliği kanıtlanmış yaklaşımlardan yararlanmak yoluyla, gelişim alanlarının her biriyle olan etkileşimini desteklemeyi, öğrencinin tüm gelişim alanlarındaki kazanımlarını üst düzeye çıkarmalarını, çeşitlendirmeyi ve zenginleştirmeyi hedeflemektedir. (Problem çözme, iletişim kurma, ilişkilendirme, sorumluluk alma, karar verme, akıl yürütme gibi)

Eğitim ortamlarımız fiziki ve teknik donanımıyla çağa uygun olup, sınıflarımız öğrenci sayılarına uygun büyüklükte, anti-bakteriyel laminant parke ile döşenmiş, dikkat çekici renkli boyanmış ve gerekli eğitim öğretim materyalleri ile donatılmıştır. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir.

Günlük eğitimlerimizde çocuk merkezli kaliteli eğitim ve öğretime yer verilir; içerisinde serbest zaman etkinliği, hikâye etkinliği, oyun etkinliği, müzik etkinliği, değerler eğitimi ve okuma yazmaya hazırlık çalışmaları da yer alır.

Haftalık olarak gezi gözlem inceleme ve deney çalışmaları yapılmakta olup İngilizce eğitimi ve beden eğitimi dersleri okulumuz branş öğretmenleri tarafından verilmektedir.