Okulumuzda olası bir depreme karşı hazırlıklı olmak için deprem tatbikatı düzenlendi.

Tatbikat alarmı çaldığında, öğrenciler ve personel "Çök-Kapan-Tutun" hareketlerini uyguladı ve ardından panik yapmadan tahliye prosedürlerini uyguladılar.
Toplanma alanlarında, öğretmenler ve görevliler tarafından durum kontrol edildi. Bir öğrenci battaniye ile tahliye senaryosu da gerçekleştirildi.
Tatbikatın ardından, öğrencilere deprem anında yapılması gerekenler ve afet çantası hazırlama gibi konularda bilgi verildi.
Okul Müdürümüz Melek Kutay DİNLER yaptığı açıklamada, "Deprem tatbikatları afet bilincini artırır. Bu tatbikatla olası bir depreme karşı daha da hazırlıklı hale geldik." dedi.