Okulumuz Adab Derslerine Başladı

Güzel ahlâk, iç ve dışın terbiyesi, eğitilmesi demektir. Okulumuz, 'Güzel İnsan Yetiştirme', misyonuyla çıktığı bu önemli görevde İlkokul 1 ve 2.sınıflarımızın ders programına 'Adap' dersini ekledi. Ak İrfan Okulları, güzel insan yetiştirme eğitimi ile sevgi ve saygıyı özümsemiş, kendisini, ailesini, milletini ve insanlığı düşünen küçük yüreklere, güzel insan tohumları ekmeye çalışıyor. İlkokul 1 ve 2.sınıflarımız bu hafta 'Adap' dersi ile tanıştılar. Adap derslerimizde öğrencilerimiz, konuşma ve dinleme, temizlik, su içme, yemek yeme, uyku, giyinme, kapı çalma ve açma, oturup- kalkma, teknolojik cihaz ve sosyal medya kullanma gibi konularda  dikkat etmeleri gereken hususları, eğlenerek öğrenecekler. Bu hafta 1 ve 2.sınıflarımızın 'Adap' dersine Okul Müdürümüz Melek Kutay Dinler katıldı. Öğrencilere adap konumuz olan 'Konuşma' adabının ilk dersini işledi. Genç dimağların, meraklı bakışlarıyla, soru cevap şeklinde işlenen derste, öğrencilerden alınan olumlu geri dönüşler bizleri mutlu etti.